A karácsony legkínosabb családi portréi

Mindenki túlélte a karácsonyt, megvoltak a szokásos karácsonyfát ölelgetős, pirosba és zöldbe öltözött szarvasos/télapós remek szelfik is, és persze, idén is biztosan akadt néhány olyan pillanat, ami jó eséllyel nem illik bele a családinalbum tökéletesre fejlesztett fotóinak tengerébe. 

Hogy miről is beszélünk? A jól elkapott pillanatról, amikor az ordító gyerek egyáltalán nem akar a Télapó ölébe ülni vagy ugyan ott ül, de középső ujjával fejezi ki nem tetszését, esetleg Ádámot és Évát életre keltő, „fügefalevéllel” nemi szervük előtt tetszelgő család, netán a saját kezűleg eszkábált jászol, ahol gyerekek alakítják a szereplőket vagy, ahol az egész család fürdőruhában pózol a karácsonyfa előtt és még sorolhatnánk – de inkább nézze meg ön is a videón.

Ha önnek is van hasonló fotója és szívesen megosztaná velünk, hogy viszontláthassa egy újabb posztunkban, ide elküldheti. További kellemes pihenést kívánunk!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.