KARÁCSONY

Bizarr karácsonyi reklám kismamákkal és sörhasú pasikkal

2014. december 11., csütörtök 12:09

Mi kicsit elborzadtunk, de több mint 18 millóan nézték meg a Youtube-on a Kmart tavalyi, Joe Boxer termékeket népszerűsítő fehérnemű kampányát, amiben szmokingban és klasszikus karácsonyi alsóban pózoló férfiak rázták hímtagjukat a Jingle Bells dallamára. Az áruházlánc idén sem bízta a véletlenre a karácsonyi szezont: ezúttal öt várandós (vagy kamu terheshasas), piros atlétát és pizsama nadrágot viselő modellel reklámozza az ünnepeket, számol be a fashionista.com a #ShowYourJoe hashtaggel futó reklámsorozatról.

Állapotos nők a Kmart kampányban
Állapotos nők a Kmart kampányban
Fotó: kmart.com

A kismamás promócióban persze nem lenne semmi meghökkentő, ha a főszereplők nem egy szexi táncot lejtenének a Taylor Swift-féle Santa Baby-re, aminek egyik sora, a „hurry down the chimney tonight” (kb.: „csússz le a kéményen ma éjjel”) különösen röhejesen hangzik a szájukból. A Kmart természetesen férfiakkal is leforgatta szokásos kampányát, ide kattintva megnézheti, hogyan dobolnak sörhasukon a szmokingos, pizsamagatyás reklámarcok. Ha pedig még nem döntötte el, hogy játszósruhában vagy kirittyentve töltse az ünnepeket, ide kattintva mindkét esetre talál inspirációkat!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta