Bizarr karácsonyi reklám kismamákkal és sörhasú pasikkal

Mi kicsit elborzadtunk, de több mint 18 millóan nézték meg a Youtube-on a Kmart tavalyi, Joe Boxer termékeket népszerűsítő fehérnemű kampányát, amiben szmokingban és klasszikus karácsonyi alsóban pózoló férfiak rázták hímtagjukat a Jingle Bells dallamára. Az áruházlánc idén sem bízta a véletlenre a karácsonyi szezont: ezúttal öt várandós (vagy kamu terheshasas), piros atlétát és pizsama nadrágot viselő modellel reklámozza az ünnepeket, számol be a fashionista.com a #ShowYourJoe hashtaggel futó reklámsorozatról.

Állapotos nők a Kmart kampányban
Állapotos nők a Kmart kampánybanFotó: kmart.com

A kismamás promócióban persze nem lenne semmi meghökkentő, ha a főszereplők nem egy szexi táncot lejtenének a Taylor Swift-féle Santa Baby-re, aminek egyik sora, a „hurry down the chimney tonight” (kb.: „csússz le a kéményen ma éjjel”) különösen röhejesen hangzik a szájukból. A Kmart természetesen férfiakkal is leforgatta szokásos kampányát, ide kattintva megnézheti, hogyan dobolnak sörhasukon a szmokingos, pizsamagatyás reklámarcok. Ha pedig még nem döntötte el, hogy játszósruhában vagy kirittyentve töltse az ünnepeket, ide kattintva mindkét esetre talál inspirációkat!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.