KARÁCSONY

Mutassa meg a gyerekének, milyen fontos segíteni másokon!

2014. december 10., szerda 11:41

Karácsony környékén több helyen is tartanak Budapesten ételosztást (mert igen, idén télen lehet), és akad közöttük olyan is, amiben idén akár gyerekek is részt vehetnek. „Kedves Barátaim! Idén is lesz ételosztás a budapesti Blaha Lujza téren, mert sajnos szükség van rá. Pár éve már a karácsonyom része, hogy én is segítek, ez most sem marad el, 26-án megyek. Felvetésemet, hogy 20-20 percig ezúttal gyerekek is oszthassanak ételt, a szervezők (krisnások) pozitívan fogadták .Biztatlak Benneteket, hogy ha van kisiskolás korú gyereketek, aki bátran vállalná ezt a küldetést, hívjátok ezt a számot és jelentkezzetek: +36 30 684 6861 U.i.: Idén karácsonykor kifejezetten hideg lesz, javasolt alaposan és még annál is alaposabban felöltözni! A gyereketek ki fogja bírni a hideget, a sorban állók között is rengeteg a gyerek. Kis segítség, nagy tanulás, sok szeretet ;)" – írt a Facebook-oldalán a kezdeményezésről a gyerekek bevonásának ötletgazdája, Szalóki Ági énekesnő.

A szolidaritást az elesettekkel legjobban példamutatással lehet megtanítani - ha szeretné megmutatni gyerekének, milyen fontos segíteni, itt a lehetőség, érdemes élni vele – még akkor is, ha ezért kicsit át kell variálni az ünnepi családlátogatás sorrendjét. A krisnások egyébként nemcsak december 26-án, hanem 24.én és 25-én is osztanak ételt a Blaha Lujza téri parkolóban. 

shutterstock 179930675
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta