Mutassa meg a gyerekének, milyen fontos segíteni másokon!

Karácsony környékén több helyen is tartanak Budapesten ételosztást (mert igen, idén télen lehet), és akad közöttük olyan is, amiben idén akár gyerekek is részt vehetnek. „Kedves Barátaim! Idén is lesz ételosztás a budapesti Blaha Lujza téren, mert sajnos szükség van rá. Pár éve már a karácsonyom része, hogy én is segítek, ez most sem marad el, 26-án megyek. Felvetésemet, hogy 20-20 percig ezúttal gyerekek is oszthassanak ételt, a szervezők (krisnások) pozitívan fogadták .Biztatlak Benneteket, hogy ha van kisiskolás korú gyereketek, aki bátran vállalná ezt a küldetést, hívjátok ezt a számot és jelentkezzetek: +36 30 684 6861 U.i.: Idén karácsonykor kifejezetten hideg lesz, javasolt alaposan és még annál is alaposabban felöltözni! A gyereketek ki fogja bírni a hideget, a sorban állók között is rengeteg a gyerek. Kis segítség, nagy tanulás, sok szeretet ;)" – írt a Facebook-oldalán a kezdeményezésről a gyerekek bevonásának ötletgazdája, Szalóki Ági énekesnő.

A szolidaritást az elesettekkel legjobban példamutatással lehet megtanítani - ha szeretné megmutatni gyerekének, milyen fontos segíteni, itt a lehetőség, érdemes élni vele – még akkor is, ha ezért kicsit át kell variálni az ünnepi családlátogatás sorrendjét. A krisnások egyébként nemcsak december 26-án, hanem 24.én és 25-én is osztanak ételt a Blaha Lujza téri parkolóban. 

shutterstock 179930675
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.