KARÁCSONY

Akciózzon karácsony előtt magyar divattervezőkkel

2013. december 2., hétfő 12:40

Bár már megszokhattuk, hogy szinte havonta szervez valamelyik honi divattervező valamilyen vásárt, a karácsony, az év vége azért kiemelt időszak. Van, aki ilyenkor külön kollekcióval is készül. A napokban el is kezdtek csordogálni a Facebookon az eseménymeghívók. Részletek a hajtás után. 

December ötödikén és hatodikán a USE Unused rendez anyagvásárt és kiárusítást a bemutatótermükben (1052 Budapest, Sas utca 15. 2. emelet). Ennek keretében  a korábbi kollekciók anyagaiból és az előző Temporary kollekciókból válogathatnak az érdeklődők kedvezményes áron mindkét napon délelőtt tíz és este hat között. 

03-use temporary-130530-IMG 8416
A tavaszi Temporary kollekcióval is biztosan találkozhat majd, válogasson!

Ezen a hétvégén tartja karácsonyi vásárát az Artista is saját showroomjukban (1088 Budapest, Puskin utca 19. II/5) Ők december hatodikán és hetedikén 11 és 17 óra között várnak mindenkit, aki szívesen vásárolna a idei kollekcióból 20% kedvezménnyel. A régebbi darabokat 30-50% -kal olcsóbban lehet majd megkaparintani, a táskákra pedig 10% árengedményt adnak. Ja, tea és süti is lesz. 

18-gombold ujra-visegrad-130622-IMG 1688
Artista: a zsákruha még mindig menő

A Manier bemutatótermében is kedvezményekkel találkozhat, aki betér december harmincadikáig. Az új kollekció darabjai 30 százalékkal, a korábbi kreációkat pedig 50 százalékkal olcsóbban lehet megvásárolni. A Hajós utca 12. szám alatt megtalálható bemutatóterem hétfőtől szombatig 11 és 19 óra között tart nyitva. 

20-manier-131015-IMG 3773
Ilyen a Manier őszi/téli kollekciója!

És ez nem minden, Tomcsányi Dóri őszi és téli kollekciójának darabjaihoz is kedvezményesen lehet hozzájutni a TheGardenStudionál.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta