KARÁCSONY

A karácsonyból is lehet Guinness-rekordot csinálni

2011. december 26., hétfő 11:13

A világ legnagyobb karácsonyfája, leggiccsesebb télapója, legdrágább díszei, legnagyobb adventi naptárja, és legnagyobb Mikulásgyűjteménye - a Guinness Rekordok Könyvében egy rakás karácsonyi rekordot találtunk, és némelyik még tényleg meglepő is tud lenni. Gondolta-e volna például, hogy a legnagyobb bevételt hozó karácsonyi film a Grincs?

Mennyi idő alatt futja a maratont a Világ Leggyorsabb Mikulása? Milyen a Világ Legidősebb Karácsonyfája? Mit aggassunk a fenyőre, hogy megdönthessük a Világ Legdrágábban Díszített Karácsonyfája címet?  Látott-e már több ezer Télapót egy kupacban? Nézze meg galériánkat, és fog! És egy rakás további karácsonyi Guinness-rekordot is.

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta