KARÁCSONY

382 millióba kerül a világ legdrágább karácsonyi tortája

2011. december 14., szerda 10:42

Nem is értem, mit eszünk rajta.

Ha már meguntuk vagy feladtuk a karácsonyi torták és bejglik sütögetését, nem kell mást tennünk, mint leugrani egy menő cukrászdába, és időben leadni a rendelést a finomságokra.

dragatorta

Így tett az is, aki a világ legdrágább karácsonyi tortáját megvette, csak éppen nem a helyi cukrászdába ugrott le érte, hanem elrepült egy tokióiba.

Ehető milliók

Az 1,65 millió amerikai dolláros (382 millió forint) piros cukormázzal bevont gyümölcstorta önmagában nem érne ennyit, természetesen attól kerül ennyibe, hogy 223 darab gyémánt csillog rajta  írja az érdekesebb Facebook-oldalakból szemezgető InterestingFBpages nevű blog. Fogyókúrázóknak is ajánlott, mert mire valaki leszedegeti ezt a töméntelen mennyiségű gyémántot, dühében és idegességében evés helyett inkább falhoz vágja ezt a gyönyörű, ámde munkaigényes tortát.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta