382 millióba kerül a világ legdrágább karácsonyi tortája

Nem is értem, mit eszünk rajta.

Ha már meguntuk vagy feladtuk a karácsonyi torták és bejglik sütögetését, nem kell mást tennünk, mint leugrani egy menő cukrászdába, és időben leadni a rendelést a finomságokra.

dragatorta

Így tett az is, aki a világ legdrágább karácsonyi tortáját megvette, csak éppen nem a helyi cukrászdába ugrott le érte, hanem elrepült egy tokióiba.

Ehető milliók

Az 1,65 millió amerikai dolláros (382 millió forint) piros cukormázzal bevont gyümölcstorta önmagában nem érne ennyit, természetesen attól kerül ennyibe, hogy 223 darab gyémánt csillog rajta  írja az érdekesebb Facebook-oldalakból szemezgető InterestingFBpages nevű blog. Fogyókúrázóknak is ajánlott, mert mire valaki leszedegeti ezt a töméntelen mennyiségű gyémántot, dühében és idegességében evés helyett inkább falhoz vágja ezt a gyönyörű, ámde munkaigényes tortát.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.