Kitalálod, hogy ez vajon egy szerelmes becenév vagy egy desszert elnevezése?

GettyImages-1294690142

Az Amerikai Egyesült Államok déli államai kifejezetten ennivalónak találják párjukat: rengeteg általuk használt becenév nyálcsorgatóan ínycsiklandozó édesség nevére emlékeztet. Te vajon meg tudod különböztetni, hogy melyik elnevezés becenév, és melyik egy desszert neve valójában?

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelést lejjebb találod.

Értékelés:

0–4: Ha crème brulée lennél, szénfekete lenne a felszíned, úgy leégtél ezen a kvízen. De szerencsére nem egy desszert vagy, úgyhogy: szép próbálkozás!

5–7: Ügyes teljesítmény! Ugyan nem vagy igazi déli, csak egy hobbicukrász, de mindkét világban könnyen el tudsz igazodni. 

8–10: Gratulálunk! Vagy nagyon ismered a déli államokban használatos beceneveket, vagy pedig a desszertek nevét kened-vágod, mint egy profi cukrász! 

Ha ez a kvíz kíváncsivá tett, milyen egyéb beceneveket használnak egymásra a déli államokban, itt még több új becenevet találhatsz.

Ha pedig angoltudásodat szeretnéd tovább tesztelni, figyelmedbe ajánljuk korábbi angol kvízeink valamelyikét:

Mennyire vagy penge napjaink angoljából?

Ismered a randizás legújabb szlengjét? Tedd próbára a tudásod!

A Z generáció TikTok-szótára – Angol kvíz

Állati nehéz angol kvíz – 10 kérdés rutinosaknak

Kvíz: Te mennyire érted az Igazából szerelem ikonikus jelenetét angolul?

Oszd meg másokkal is!
Mustra