Lady Dömper immár egy éve segíti munkájával a mentősöket

Közel egy éve segíti napi hat órában a mentők munkáját önkéntesként a fővárosi éjszakai élet egyik legmegosztóbb és legnagyobb sztárja, Lady Dömper, – írja legújabb Facebook-bejegyzésében az Országos Mentőszolgálat.

Hozzátették, a Budapesti Covid-Irányításon a transzvesztita előadó, Petróczi Zoltán, művésznevén Lady Dömper nem parókában és tüllben kezeli a hívásokat.

„Példamutató munkabírása, a betegek felé tanúsított empátiája és egyedi humora miatt hamar az önkéntes közösség egyik alappillérévé vált” – tették hozzá.

Az életemet köszönhetem a mentőknek, ezért is természetes, hogy én is segíteni szeretnék – mondta az előadó, aki infarktus miatt szorult a mentősök ellátására még 2018-ban. Az Országos Mentőszolgálat a bejegyzésben megköszönte az önkéntesek áldozatos munkáját, a mentésben és a mintavételezésben résztvevőknek pedig gratulált. 

Szeptember 6-án egyébként az előadó is posztolt a saját Facebook-oldalára arról, hogy újra szolgálatba állt. A bejegyzést közel másfélezren kedvelték, és rengeteg hozzászólást is kapott, amelyekben önzetlenségét méltatták követői. Akkor azt írta: 

„Csillagok! Újra önkéntes szolgálatban! Vigyázzatok magatokra! Tsók! L. D.″

(A címlapi kép forrása: Lady Dömper Facebook-oldala.)

Oszd meg másokkal is!
Mustra