Ezt árulja el rólad házi kedvenced

GettyImages-1022892910

Az állatok nagyon fontos részét képezik az életünknek, még kifejezéseket is kötünk hozzájuk, mint a kutyás férfiak vagy a macskás nők, és persze rengeteg sztereotípia létezik.

Az állat, amelyet kedvencnek, társnak, barátnak választasz magad mellé, még azt is megmutathatja, milyen ember vagy. Minden állatnak van egy sajátos személyiségtípusa, így az, akit hazaviszel, sokat elárul arról, hogy milyen társat választanál magad mellé. 

Íme, mit árul el a kiválasztott kisállat a személyiségtípusodról.

1. Kutya

Ne szépítsük, érzelmi rászoruló vagy. A kutyád az idő száz százalékában szeret téged, mindig, és feltétel nélkül. Valahányszor hazaérsz, köszönt az ajtóban, és közben bepisil az izgalomtól. Soha senki nem fog téged annyira és feltétel nélkül szeretni, mint a kutyád.

2. Macska

Nem sok dolog van ezen a világon, ami érdekel, ugye? Hát, a macskád biztosan nem bánja, ha nem akarsz minden este vele aludni. A helyzet ugyanis az, hogy a macska ugyanabban a gondolati világban él, mint te, magyarul azt hiszi, hogy ő a te gazdád, és nem te vagy az övé.

GettyImages-1067960722
nzhang265 / 500px / Getty Images Hungary

Ha véletlenül meghalnál álmodban, a macskád körülbelül egy órával azután, hogy kihagyta a szokásos étkezést, jobb híján elkezd az élettelen testedből lakomázni. 

3. Halak

Félsz az elköteleződéstől. A hal nagyjából olyan, mintha lenne valami növényed az ablakban, mind a karbantartás, mind az általa nyújtott érték tekintetében. A tartály alján elsüllyedt kincs, amely néhány másodpercenként légbuborékokat enged ki, szórakoztatóbb, mint maga a hal.

4. Kígyó

Bátor vagy. Van egy kisállatod, amely megenne téged és az egész családodat, ha lehetősége adódna rá. Véráldozattal kell kiengesztelned, hogy ne tekeredjen a nyakad köré, miközben alszol. Jobb, ha tudod: senki nem kavar egy kígyótulajdonossal.

GettyImages-157380212
abalcazar / Getty Images Hungary

5. Hörcsög

Téged aztán könnyű feldobni! Persze ezért nem is lehet hibáztatni téged. Viccesek a kis mókuskerekek, amelyekben mozogni próbálnak, az meg főleg, amikor eltévednek a kis labirintusaikban.

6. Madár

Nem félsz egy kicsit fura lenni. Kicsit furák a madarak, nem? Gondolj bele, végül is az őseik a dinoszauruszok voltak. Ettől eltekintve, most arról híresek, hogy a beszédünket utánozva ketrecbe potyogtatnak. Hááát, te tudod.

GettyImages-1306743908
gary noon / 500px / Getty Images Hungary

7. Egzotikus állatok

Hidegvérű vagy. Tényleg, van egy elég hosszú lista az állatokról, amelyeket mi, emberek háziasítottunk a történelem során. Komolyan igényed van arra is, hogy hazavidd a tigrist a dzsungelből, és egy ketrecbe zárd?

8. Nem szereted az állatokat 

Nyilvánvaló, hogy egy szörnyeteg vagy. Mármint, háromféle háziállat létezik: az imádni való állatok, a vidám állatok, és az állatok, amelyekre az előző két jelzőből mindegyik igaz. Ha ezek közül neked egyik sem érdekes, hát, lenne min elgondolkodnod. És most menj, és nézz magadba, de alaposan!

Oszd meg másokkal is!
Mustra