Te is nézted a Családi mozidélutánt a Disney-vel?

GettyImages-827634762

Bevillan Dagobert bácsi széfje? Emlékszel a Csipet Csapat küldetéseire és ledarálhatatlanul gyors főcímzenéjére? Te is meg akartad kóstolni a gumimaciszörpöt? Nosztalgiázzunk együtt! Lássuk, mire emlékszel ezekből a Disney-mesékből!

Amikor még nem voltunk elkényeztetve korcsoportonkénti mesecsatornákkal, az 1990-es években egy igaz mesetáplálék jutott nekünk, a szombat délutánjainkat bearanyozó Családi mozidélután a Disney-vel című összeállítás epizódjai.

Nézzük, mennyire vagy még képben!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Értékelés:

0–3 találat: Ha van időd, kezdd elölről, és nézd végig a gyerekkel újra, mert ezért a teljesítményért sajnos nem jár a gumibogyószörp.

4–6 találat: Ezért egy vasat sem adna Dagobert bácsi, de tudjuk, hogy az öreg eléggé a fogához veri a garast. Azért nem is volt olyan rossz.

7–10 találat: Bravó! Nyilván ott ültél a képernyő előtt minden szombaton, de legalább meg is van az eredménye! Gratulálunk!  

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu legújabb könyvében nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét. Korábbi könyveivel együtt, összesen 162 recepttel örvendezteti meg a különleges étrendet követő olvasóit.

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra