Csillagok háborúját minden lakásba!

Ha azt hitte, hogy a bútorgyártók nem ragadják meg a lehetőséget, hogy egy kis extra bevételhez jussanak? Hát dehogynem. És ez idén nem más, mint a Star Wars, mely 18-án kerül a hazai mozikba, és ami iránt akkora a minden bizonnyal mesterségesen gerjesztett érdeklődés, hogy arra nehéz szavakat találni. Ezért is szedtünk össze néhány bútort vagy kiegészítőt amivel tovább élheti a kultikus filmet otthonában. A hisztériát jól mutatja, hogy az Amazonon 1661 bútort és lakáskiegészítőt árulnak, míg a Bed bath and beyond oldalon 286-ot.

lampa26990

Ez a lámpa 26071 forintba kerül, és LED izzóval működik. Díszdobozban szállítják Darth Vedert jelentsen ez bármit is, és bárhol nyomja meg a fejét világítani fog. Elemes, tehát utazáshoz is magával viheti. 

r2d2

R2D2 imádók számára kihagyhatatlan ez a zuhanyfej, ami alapvetően sok újdonságot nem okoz, viszont biztosan mosolyra készteti az embert a reggeli zuhanyozásnál. 7793 forintba kerül, és elérhető Dart Vaderes változatban is. 

toaster

Ez azért egy elég ütős darab,és itt a bizonyíték, hogy nem csak holmi lámpák meg zuhanyrózsák alakulhatnak át sci-fi hősökké, hanem a kenyérpirító is, ami ráadásul beleégeti a film logóját a kenyérbe, bár van olyan vásárló, aki szerint ez nem elég olvasható. A pirító 15000 forintba kerül.

61WArKMA9XL. SX522

Zenél, kivetít, cuki és 16000 forintba kerül az R2D2 óra, mely ébresztőóraként is funkcionál és mindenféle hanghatásokkal igyekszik az embert kirángatni az álmából. A kis szerkezet nagyban vetíti az időt a falra, hogy nehogy elkéssen a melóból. 

STARWARS 127152-01-XXL SlideProductPage 733x350.png

Star Wars őrült gyerekek számára készült el a Velux kollekciója -mi sosem gondoltuk volna, hogy a fényzáró rolók piacán is megjelenik a film - mely négy féle verzióban érhető el, értelemszerűen Velux ablakokra. 100 százalékos fénykizárás 27.000 forinttól. 

darthverder

Még nem jöttem rá, miért szeretik ennyire Anakin Skywalkert a tervezők, de itt egy újabb ajánlat a sötét oldal kedvelőinek, de leginkább gyerekeknek. Adott tehát ez a huzatféle, amibe bele lehet bújni mint egy hálózsákba, de egy mozdulattal be is lehet ágyazni. A 100 százalék poliészterből készült termék 12470 forintba kerül.

81U3Q5XbDiL. SX466

Kéne egy jó asztal? Nem probléma, van az is Csillagok háborújás változatban. 18900 forintba kerül, de ha valaki sajnálna érte ennyi pénzt kiadni - amit megértünk, vegyen helyette egy öntapadós fóliát a témában, és máris jóval olcsóbban megússza a bulit. 

61Yc9x2ZywL. SX522

Tagadhatatlanul ez a legütősebb darab, és ránézésre elég kényelmes is. A 33000 forintért kapható fotel, mely szerencsére elérhető Chewbaccás változatban is, ráadásul az szőrös és nem műbőr borítású.Egyetlen hibája van, hogy meglehetősen kicsi, ezért nem is ajánlják nagyobb gyerekek és felnőttek számára. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek