Mit adnál azért, hogy egy koppintással lehalkítsd az irodát?

Érezted már úgy, hogy az őrületbe kerget a közlekedés összes zaja, a folyamatos beszéd és nevetgélés az irodában, a triplájára hangosított focimeccs? Ha ilyenkor jogosan kirohannál a világból, ne tedd, mert egy olyan eszközt mutatunk neked, amivel - mint egy varázspálcával -, kettőt kell koppintani, és kedvenc videód társaságában elbújhatsz a káosz elől, de zajmentesen is tudsz telefonálni vele, ha ehhez van épp kedved.

November végétől kapható a Huawei Freebuds 3 névre keresztelt vezetéknélküli okosfüles, ami nem csak iszonyatosan jól néz ki, de van néhány olyan tulajdonsága is, ami konkrétan kimenthet néhány kemény szituációból.

Lehet, hogy még nem tudod, mi az az aktív zajszűrő, de hidd el, szükséged van rá!

Kutatások bizonyítják, hogy a stressz egyik legkomolyabb kiváltó oka a folyamatos zaj, ami rontja a koncentrációs képességet, szétszórttá és ingerlékennyé tesz. Különösen akkor, ha egy fontos telefonbeszélgetést vagy egy határidős munkát kellene befejezni. Ilyenkor persze bevált szokás a fülhallgató mögé menekülni és feltekerni a volumét. Sajnos gyakran ez sem az igazi megoldás, például ha egy vonatállomáson vagy igazán zajos munkahelyen kellene ugyanezt kivitelezni.

Az aktív zajszűrős Freebuds 3 egy apró fülhallgató, amit érintéssel lehet vezérelni. Két koppintás a bal oldali fülesre és a Freebuds 3 bekapcsolja a hatékony zajszűrőjét, ami elbánik a külső hangokkal a kutyaugatástól a fejhangú kacajon át a kipufogó durrogásig. Telefonáláskor pedig képes arra, hogy a vonal másik felén lévő számára is ezt a csendesebb környezetet közvetítse, így biztos, hogy mindketten érteni fogjátok egymást. Pirulák helyett tehát csak koppints!

A kis kütyüt ezen kívül összekötheted a telefonoddal vagy a tableteddel is, filmet nézni, zenét hallgatni vagy játszani egyaránt tökéletesen kényelmesen lehet vele és minden esetben lenyűgöző hangminőséget nyújt. Koppints a jobb oldali fülesre és elindul a zene, majd még egyszer, ha számot váltanál. Ha pedig kiveszed füledből, megállítja a lejátszást neked.

Ne akadj fent mindenen!

Egy apró púderes doboz méretű kerek doboz rejti a Freebuds 3 fülhallgatót, amiben vezeték nélkül töltheted. Egy feltöltéssel 4 óra hosszáig áll a rendelkezésedre, a tokot ugyanakkor fordított töltéssel a telefonodról is táplálhatod, így egy akár 20 órás repülőutat vagy családi banzájt is túlélhetsz komolyabb stresszfaktor nélkül (már a mi a zajt illeti).

A Freebuds 3 bluetoothon keresztül kapcsolódik más eszközökhöz. Elfér a zsebben és bármelyik táskában, még a legapróbban is, mégis óriási mázlid lehet vele!

Magyarországon november végétől már kapható a Huawei kiskereskedelmi partnereinél. Ajánlott bruttó fogyasztói ára 59.990 Ft.

Ezt a cikket nem a Dívány szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek