Bicikliző krokodillal és kertésznadrágos unikornissal lesz teljes a karácsonyfája

A szokványos karácsonyfadíszek ideje úgy tűnik kezd lejárni. A hagyományos színes gömbök és mikulások mellé lehetőség van olyan dolgokat is felaggatni a fára, ami minden, csak nem karácsonyi. A szalonnás karácsonyfadíszt már megmutattuk, azonban a java csak most jön. Lesz itt kertésznadrágos unikornis, jeti, parókás béka, chihuahua, bicikliző krokodil és ezeken túl is tudunk olyan díszeket mutatni, amitől valóban más értelmet kap a karácsony. A galériában megmutatjuk milyen nem szokványos díszeket találtunk és azt is, hogy hol tudja beszerezni őket. Elöljáróban annyit, hogy a Butlers az abszolút nyertes, ahol az árak nagyon változóak, 1200-2500 forint között vásárolhatja meg a szürreális díszeket. 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.