Most pályázhat a saját öko-karácsonyfájával

Ha sajnálja a fenyőket vagy csak közös programra vágyik a gyerekkel, esetleg ön pedagógus, ráadásul az a fajta, akit érdekel az osztálya, akkor érdemes elolvasnia a Fertő-Hanság Nemzeti Park Ingazgatóság öko-karácsony pályázatát, amire  természetes és újrahasznosított anyagokból készült, legfeljebb 1,5 méteres öko-karácsonyfákkal nevezhetnek általános és középiskolák, valamint családok.

shutterstock 217379644

„Az Európai Hulladékgazdálkodási Év programsorozat keretében meghirdetett pályázat célja összegyűjteni és kiállítani a leglátványosabban és leginkább környezetbarát módon megvalósított ötleteket" – írja a kezdeményezésről a pályázatmenedzser.hu. A pályázatra december 12. (péntek) 14 óráig lehet jelentkezni és nevezni, a karácsonyfákat december 14-ig kell beküldeni a nemzeti park központi épületébe, a Kócsagvárba. A pályaműveket a nemzeti park hagyományos Adventi vásár és játszóház rendezvényén december 14-én értékeli a zsűri és a látogatók, a legötleteseb művekért értékes ajándékokat osztanak ki. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.