ZÖLD RÖVIDHÍR

A legjobb állatvédő film lett az Avatár

2010. január 21., csütörtök 11:50

A PETA méltatta James Cameron Avatár című, immár Golden Globe-díjas filmjét, és ennek a filmnek ajánlotta az állatvédők évenként kiosztott Proggy díját.

cikk-tious-rovid

Az állatvédő szervezet közleménye szerint az Avatar című film tanulságos, és nem utolsósorban segíti az ő tájékoztató munkájukat. A szóvivő szerint a filmben érzékelhető a párhuzam az elnyomott földönkívüliek és az állatok valós szenvedései között. A filmben megjelenő háború azért indul, hogy az őslakosokat kiszorítsák a természetes élőhelyükről. A szervezet szerint ugyanaz történik a mi világunkban az állatokkal: a környezetüket feldúlva, elválasztják őket a családjuktól, a természetes közegüktől, fogságba, illetve állatkertekbe kerülnek, vagy laboratóriumokba kísérleti célból. A PETA azt is méltatta, hogy a film vizuális effektjeinek köszönhetően nem kellett kitenni állatokat a forgatás megpróbáltatásainak.

 

cikk-tipus-linkek

• Leszbikus tévés az Év nője
• Kettős Látás / Totális orgia – az Avatár támadása

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta