ZÖLD RÖVIDHÍR

Íme a világ első komposztálható bikinije

2011. július 29., péntek 15:25

Az ökodivat most egy kicsit feljebb lépett: trágyában is hasznosítható fürdőruhát dobtak piacra.

Linda Loudermilk, akit az ökodivat Vivienne Westwoodjaként is szoktak emlegetni, bemutatta a világ első komposztálható fürdőruháját, a világ első fenntartható fürdőruhadivat-bemutatóján, a Haute Natured-ön - adta hírül az Earth911. A bikini 100%-ig növényi rostokból készült, és ha betemetik földdel, akkor 180 nap alatt tökéletesen elbomlik. A medencében viszont semmi baja nem lesz.

Fotó: Haute Natured
Fotó: Haute Natured

A Haute Natured showján egyébként olyan fürdőruhákat is bemutattak, amik fapépből, bambuszból, kenderből, újrahasznosított műanyagpalackokból, illetve újrahasznosított katonai ejtőernyőkból készültek.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta