ZÖLD RÖVIDHÍR

Vegyél ékszert újrahasznosított bicajból

2011. július 14., csütörtök 10:39

Az elhasznált kerékpárok újrahasznosítását nem oldja meg az ötlet, de néhány bringás biztosan örülne az egyedi ékszereknek.

Szülinapos valamelyik kerékpárbolond ismerősöd? Vigyél neki küllőből készült ékszereket ajándékba. Ezt a nyakláncot polírozott acélból, kézzel hajlítgatták, a részeit biciklilánc-szemek tartják össze. Csak 28 dollár az alkotó Etsy boltjában. Inkább a növényi ornamenseket kedveled? Virágmintás karkötő is van, rozsdamentes acélból.

Bringázó tőzsdeügynökök örüljetek, van a küllőből hajtogatott pénzcsipesz is: eredeti svéd gyártmány, gondos kezek szőke gazdája hajtogatott minden darabot, és 10 dollárért meg is rendelheted. Vásárolhatsz gyűrűt is, amit a tervező a jobblétre szenderült bringája küllőjéből csavart és forrasztott össze. Az éleket lecsiszolta, ezért az ékszer nem akadhat bele semmibe. Túl drága lenne a tengerentúlról megrendelni? Itt te magad is elkészítheted a saját bicajos ékszeredet. Hajrá.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta