ZÖLD RÖVIDHÍR

Jack Johnson üvegeket vásárol

2011. június 7., kedd 10:53

Jack Johnsonról csak kevesen tudják, hogy a zene mellett igazi zöld aktivista is, aktuálisan a műanyag-szennyezés ellen kampányol.

Where is away? című filmben a műanyag termékek környezet- és egészségkárosító hatására hívja fel a figyelmet. A zöld kampány korábbi részében Kyle Thiermann szörfös hívja fel videóban a figyelmet arra, hogy Hawaii-on milyen károkat okoznak a műanyagok. A You Tube-on a felvételt több mint 13 ezren látták már.

Johnson videója is arra mutat rá, hogy a mindennapok során termelt műanyag termék csupán öt százaléka kerül az újrahasznosító pontokba, szemétként végzi az óceánokban, tengerekben és méregként rombolják a környezetet.

Az énekes nem egészen kis dolgokra hívja fel a figyelmet: műanyag palackok helyett vásároljunk üveget, a bevásárlás során pedig ne vásároljunk mindig újabb és újabb műanyag zacskókat, vigyünk magunkkal táskát.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta