ZÖLD RÖVIDHÍR

Már designretikül is töltheti a mobilt

2011. május 28., szombat 12:48

A funkció és a forma ideális házassága a szolárretikül, melynek díszét az ékszerszerű szolárcellák adják.

Száz darab miniatűr fotovoltaikus cella díszíti azt a kézitáskát, amik akár egy mobiltelefont is képesek feltölteni, de ezek az apró szolárcellák töltik a táskába applikált belső lámpát is, ami akkor gyullad fel, ha éjszaka próbáljuk megtalálni a táskában a kulcsunkat. De retikül felületére applikált, rézkeretes szolárcellák adják a táska díszét is, amikről egy laikus soha nem mondaná meg, hogy a napkollektor funkcióját töltik be. Nekünk nagyon teszik!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta