ZÖLD RÖVIDHÍR

Bútorral az árvíz ellen

2010. július 20., kedd 08:38 |

Árvízkárosultaknak gyűjt bútort az a raktárcég Budapesten, amelyik egy afrikai alapítványt is támogat.

Az “1000 bringát Afrikának” nevű kezdeményezést raktárhelyiségekkel támogató Selfstore cég gyűjtést szervez az idei árvízkárosultak javára. A Selfstore várja minden olyan adakozó felajánlását, akik bármilyen tipusú és méretű bútort tudnak nélkülözni,

A csepeli raktárban még rengeteg hely van – mondta Harsányi Dániel, a cég egyik képviselője. A szállításról is mi magunk gondoskodunk, a rászorultaknak eljuttatjuk a hozzánk beérkezett tárgyakat. Kérjük mindazokat, akik bármilyen berendezési tárgyat nélkülözni tudnak, hogy gondoljanak a kevésbé szerencsésekre.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta