#VILÁGOM

Láttál már péniszfalat?

2017. április 10., hétfő 18:33

A 3D-nyomtatást az Isten is a tőzsdék fluktuálását nyomon követő, falra szerelhető péniszek gyártására teremtette. Végre felismerte ezt Pieqi Su is, aki megálmodta a 3000 alkatrész felhasználásával készült mozgó szobrot.

A péniszfalon 81 darab motorok által mozgatott hímtag kapott helyet. És ha valaki tetemes mennyiségű IBM részvénnyel rendelkezik, bizony nem árt, ha rajta tartja a szemét. Nem csak egy mezei, egydimenziós péniszfalról van azonban itt szó, a szobor a tőzsdepiaci változások mellett emberi mozdulatok, és zene hatására is képes táncra perdülni. 

Akinek tetszett a péniszfal, mindenképpen nézd meg a pingvintükröt is. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta