#VILÁGOM

Ilyen lenne a Kaliforniai álom, ha David Lynch rendezi

2017. február 24., péntek 18:28

Trailer Mix alkotóinak az a lövése, hogy a legkevésbé összeillő alkotókból és és művekből próbáljanak koherens egészet keverni. Most például azzal a gondolattal játszottak el, hogy mi jött volna ki abból, ha a 14 Oscar-díjra jelölt cukros-habos randifilmet a nyomasztóan szürrealista világlátású David Lynch rendezi. Nos, mi ezt egyik érintettnek se kívántuk volna – de egy trailer erejéig nem bánjuk a dolgot.

Ezek után senkit sem lep meg, hogy Ryan Gosling és Emma Stone giccsbe hajló szerelmes mozijából egy sötét, vészjósló hangvételű pszichodráma lett, ami ilyen formában megvágva már köszönőviszonyban sincs az általunk ismert musicallel. Persze Lynch jellegzetes stílusa kiköveteli a hasonló stílusparódiákat, meggyanúsították már őt azzal is, hogy Jedi visszatérre is felkérték annak idején

De most kattintson a videóra és nézze meg, mit műveltek Damien Chazelle Hollywoodnak szánt szerelmes levelével a cinikus készítők, és ha tetszik az irányvonal, itt azt is megtalálja, hogyan kell elképzelni az Oscar-jelölt filmek őszinte plakátjait!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta