Ezek a mai fiatalok csak az Instán lógnak, felszínesek és haszontalanok!!

Magyarországon is ismert a Humans of New York, Brandon Stanton amerikai fotós blogja, amin New York lakóit és személyes történeteiket örökíti meg fotóval és személyes idézetekkel. Az egyedi emberi sorsokat és gondolatokat közvetítő blog óriási népszerűségre tett szert, és törvényszerű volt, hogy mint minden egyszerű és nagyszerű ötletnek, ennek is megszülessenek a maga paródiái.

Egyik ilyen a Millenials of New York, ami az átlagemberek helyett a New York-i Y-generáció életéből villant fel pillanatképeket, kiaknázva az összes bosszantó sztereotípiát és idegesítő modorosságot, ami a húszas-harmincas éveit taposó, anyagilag (többé-kevésbé) jól eleresztett nagyvárosi fiatalsághoz köthető.

A paródia szerint "ezek a mai fiatalok" felszínesek, tájékozatlanok, a munkájuk első blikkre tök fölösleges, béna first world problemekkel küzdenek, Facebookon és Instagramon lógnak egész nap – van itt minden. Reméljük, aki magára ismer, az érti a viccet.

 „Ez a kedvenc pólóm. Imádom a buddhizmust.”

"This is my favorite shirt. I love Buddhism."  #MONYclassic 

Millennials of New York (@millennials_of_newyork) által közzétett fénykép,

„Két hete házasodunk össze. Gyönyörű szertartás volt, semmit nem csinálnék másképpen. Néhányan megjegyezték utólag, hogy kicsit béna volt megkérni a papot, hogy tartsa a szelfibotot a csók közben, de ezt mondják inkább annak 271 lájknak, amit a fotó kapott a Facebookon. Most épp nászúton vagyunk. Minden csodás, én például az idő nagy részét azzal töltöm, hogy az Instagramos értesítéseket bámulom. Közben fogjuk egymás kezét, és arról ábrándozunk, vajon hány lájkot kapunk majd, ha gyerekünk lesz."

A paródiablog valamit nagyon eltalálhatott (igen, elképesztő mennyiségű lájkja is van!!), így októberben könyv is megjelenik belőle. További képeket és sztorikat a Millenials of New York Instagramján és Facebookján talál!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek