#VILÁGOM

Francia fesztiváldíjat nyert a Veszettek

2016. április 14., csütörtök 10:39

Magyar sikerrel zárult a 33. FIFE nemzetközi filmfesztivál Párizsban, a közkedvelt Cinéma des Cinéastes művészmoziban. A 99 filmet felvonultató filmszemle Legjobb Játékfilm kategóriájának fődíját Goda Kriszta Veszettek című filmje nyerte a közönség szavazatai alapján - írja a Filmtett.ro. 

A Veszettek két nehéz anyagi helyzetben élő vidéki srác története, akik egy karizmatikus vezető hatására csatlakoznak egy rendvédelmi szervezethez, hogy így tegyenek a városukban egyre jobban elharapózó bűnözés ellen. Hamarosan azonban szembesülniük kell azzal, hogy néha nem is olyan könnyű eldönteni, ki a bűnös, és ki az áldozat.

A Veszettek itthon ugyan felemás sikerrel futott a mozikban, de mi például nagyon szerettük, és úgy látszik a franciák is, ahol a filmet most mutatták be először, és a premierre a főszereplő Fenyő Iván is ellátogatott. 

12106974 447667265435220 550135290834791355 n

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta