#VILÁGOM

David Bowie-ból falvédő után kifestő is lett

2016. március 18., péntek 13:56

Valószínűleg belefutott már valamikor a Nagymamám, Zalai Imréné találkozása David Bowie-val falvédőbe, amit Szabó Eszter Ágnes 1998-ban hímzett. Szabó most újabb, a január 11-én elhunyt énekes inspirálta dologgal állt elő: kifestőt készített. A nem meglepő módon Ziggy Stardust című albumot a készítők hamarosan sorozattá fejlesztik.

A kifestőkönyvben található énekes-űrlény-popsztár ruhatárának néhány ruhadarabjának megrajzolásáért a Szabó Eszter Ágnes-Ilauszky Tamás-Gubán Vera trió felelt, a könyvben pedig nemcsak Bowie-t színezhetjük ki, de belemerülhetünk az általa nagyra tartott minták világába is, sőt: tisztességes áttekintést is kapunk a glamrock stílus dress code-jának kialakulásáról. Ha ön is kedvet kapott a meditáció e formájához, akkor két helyen bukkanhat rá: egyrészt az Írok Boltjában (Andrássy út 45.), illetve a Konfekcióban (VIII. kerület, Víg utca 22.)

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta