#VILÁGOM

Végre a neten is nézhető a tavalyi év legmenőbb magyar rajzfilmje!

2016. február 10., szerda 15:19

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME Anim) szakán 2013-ban végzett Bucsi Réka új munkáját, a Love-ot levetítik az Egyesült Államok egyik legmenőbb filmfesztiválján, a South by Southwesten, azaz a március 11-19 közt zajló SXSW Filmfesztiválon Texasban. Emlékeznek, ez az a rendezvény, ahol tavaly Gamechanger-különdíjat kapott Kerékgyártó Yvonne „Szigetes” bulifilmje, a Free Entry. Ami viszont ennél is lényegesebb, hogy Bucsi előző, tavaly világszerte fesztiválkedvenc filmje, a Symphony No. 42 végre teljes egészében látható online, íme:

Symphony no. 42 from Reka Bucsi on Vimeo.

A tavaly számos nemzetközi díjat bezsebelt animátor nemcsak az amerikai filmfesztivál hivatalos programjában szerepel 2016 első felében, de a 66. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál rövidfilmes szekciójában (június 30-július 4) is bemutathatja majd három különböző fejezetből álló, bolygók, a gravitáció és a fény körül forgó kisfilmjét. Ebből egyelőre csak előzetes látható, amit az alábbi videóra kattintva ön is megnézhet és szurkolhat Bucsi Rékának, hogy munkája idén is eljusson többek között a Sundance Fesztiválra, Chicagóba, Nashville-be, Hiroshimába és Melbourne-be is.

LOVE teaser from Reka Bucsi on Vimeo.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta