#VILÁGOM

Így látja a papírművész a madarakat

2016. január 2., szombat 12:10

Jó, hát vannak kétségeink, ami a művészi értéket illeti, de az biztos, hogy elképesztően néz ki a végeredménye annak, hogy Calvin Nicholls papírművész szeret pepecselni.

Önnek kéne?

  • 15
    Rémes giccs
  • 98
    Azta, ez szuper!
  • 11
    Csak gratulálni tudok, erre időt pocsékolni!

Erre enged következtetni az a sorozat, amit mi a booooooom.com-on találtunk, és ami szimpla papírkivágásnak indul, a végeredménye pedig 3D-ben kiemelkedő, minden részletében kidolgozott papír-domborműveken mutatja be a művész által megálmodott szárnyasokat.

Nicholls weboldalán szívesen el is magyarázza alkotói módszerét: az eredeti kézrajzolta sablont óvatosan formálja, a dombormű-hatás eléréséhez szikét, ollókat, ragasztót használ, majd nagyon aprólékosan illeszti össze a darabkáit. Igen, az utolsó pihéig. Nem is csoda, hogy a legegyszerűbb (haha) darabok elkészítése is hetekig tart, a komplikáltabb képeken/szobrokon viszont évekig dolgozik. Ha kíváncsivá tettük, katt a fotóra, ott megnyílik a művész oldala további lélegzetelállítóan aprólékos művekkel! 

Igen, mindez papírból kivágva és ragasztva, az utolsó pihéig. Katt a többiért!
Igen, mindez papírból kivágva és ragasztva, az utolsó pihéig. Katt a többiért!
Fotó: calvinnicholls.com

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta