#VILÁGOM

Itt az oldal, ami a kedvenc könyve alapján ajánl olvasnivalót

2015. december 19., szombat 09:11

Kivel ne fordult volna már elő, hogy szinte rögtön azután, hogy befejezett egy könyvet, ami nagyon tetszett, valami hasonló élményre vágyott, de fogalma se volt róla, hogyan talál ilyet? Hányszor ácsorgott már tanácstalanul a könyvtárban vagy könyvesboltban, mert egyáltalán nem volt benne biztos, hogy a könyv, amit kinézett magának, tényleg tetszeni fog-e? Erre a problémára készítették el a What Sould I Read Next, azaz Mit olvassak legközelebb? oldalt. 

Az oldal a zenei stream-szolgálatások ajánlásaihoz hasonlóan működik, vagyis beírja egy olyan könyv címét, ami nagyon tetszett, az oldal pedig az adatbázisból és a felhasználók preferenciái alapján ajánl olyan könyveket, amik nagy valószínűséggel ugyanúgy tetszeni fognak. Sajnos magyar címekkel egyelőre nem működik a keresés, de külföldiekből elég mély a merítés. Sőt azt is kiderítheti, hogy kedvenc városában mit olvasson, Budapesthez például ezeket ajánlja az oldal, Magyarországhoz pedig ezek kapcsolódnak. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta