#VILÁGOM

Az idei karácsony legnagyobb ajándéka: Bill Murray karácsonyi filmje

2015. november 18., szerda 18:01

A Netflix karácsonyra egy olyan filmmel készült, amiről már most bizton állíthatjuk, hogy a következő évek karácsonyi műsorkínálatának egyik legkedveltebb filmje lesz. Ezt több dolog miatt is ki tudjuk jelenteni: 

  • A Very Murray Christmas, ahogyan a nevéből is kiderül Bill Murray karácsonyi agymenése lesz, tehát a siker nagyrészt már borítékolható.
  • Ha ő nem lenne elég hozzá, akkor eláruljuk, hogy igazi sztárkavalkádot szedett össze maga mellé. Ott lesz George Clooney, Miley Cyrus, Chris Rock, Amy Poehler, Rashida Jones  és még sokan mások.
  • A történet szerint ráadásul a legtöbben önmagukat alakítják a filmben, ami arról szól, hogy a teljesen megbénult New Yorkban a Carlyle Hotel vendégeinek mégiscsak felejthetetlenné tegye a karácsonyát Murray, a barátai és a hotel dolgozói. Ha pedig mindez sikerül, az garantáltan azt jelenti, hogy a néző karácsonya is felejthetetlen lesz. 
  • A rendező Sofia Coppola, az első amerikai filmrendezőnő, akit Oscar-díjra jelöltek. Ő rendezte többek között az Elveszett jelentést is, ahol Murray szintén zseniálisan alakított. 

Ha ez a sok infó még mindig nem győzte meg, akkor mutatjuk az előzetest: 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta