#VILÁGOM

Nem lesz egyszerű dolga, ha viselni szeretné a művészetet

2015. október 24., szombat 17:04

Befejeződött az évente megrendezett World of Wearable Art (nagyjából a "Viselhető Művészet Világa) elnevezésű verseny, aminek keretében egészen elképesztő kreálmányokkal találkozhattak idén is a divat és művészetek kedvelői. A World of Wearable Art szervezői ráadásul a Cirque du Soleil cirkusszal karöltve tartották a látványos divatshow-t, és az internetnek hála most ön is megtekintheti a 2015-ös év legextravagánsabb művészeinek jelmezeit három percben. 

A különböző kategóriákban a díjakat még szeptember végén adták át az új-zélandi Wellingtonban, hiszen a WOW Új-Zéland legnagyobb művészeti megmérettetése. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta