Fliegauf Bence kisfilmmel tiszteleg a menekülteket segítők előtt

Arról, hogy a magyar és a nemzetközi politika hogyan kellene kezelje a kialakult menekülthelyzetet, órákon át lehetne vitatkozni. Egy dolog viszont minden kétséget kizáróan helyes és elismerésre méltó: az, ahogyan - a magyar kormánnyal ellentétben - a civil szféra azonnal megmozdult, és pár nap alatt komplett ellátórendszert épített ki a szükséget szenvedők megsegítésére.

Előttük szeretne tisztelegni Fliegauf Bence filmrendező is, aki a Facebookon tett közzé egy felhívást – ebből kiderül, klipet készítenének az önkéntesek (vagy a róluk készült) videófelvételeiből. "Mint látjátok, a sokszor zavaros kormányintézkedések példátlanul rossz képet festenek Magyarországról. Ezzel nincs baj: tükörbe kell nézni. Ugyanakkor önkéntesek ezrei dolgoznak a menekültekkel" - írja felhívásában a rendező, aki Magyarországnak ezt az arcát szeretné megmutatni. "Ha van olyan videótok a telefonotokban, amit szívesen néztek, mutattok a barátaitoknak, és úgy gondoljátok, kifejezi a történteket, kérlek küldjétek el!"

Sziasztok! Ha van olyan videótok a telefonotokban, amit szivesen néztek, mutattok a barátaitoknak, és úgy gondoljátok...

Posted by Bence Fliegauf on Saturday, 5 September 2015
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek