#VILÁGOM

Vigyen magával még két embert a moziba! Vagy még többet.

2015. június 30., kedd 15:04

Rendhagyó jótékonysági akció indul a Cirko-Gejzír moziban: 2015. július 1-től új közösségi kezdeményezést indítanak “Legyél te a jegyváltó!” címmel. Céljuk, hogy közönségük bevonásával azokhoz a filmrajongókhoz is eljuttathassák a mozizás élményét, akik saját erőből nem feltétlenül tehetik meg, hogy moziba járjanak. 

10553711 10152803675990219 5139078978717212805 o
Fotó: cirko-gejzír mozi / Facebook

A mozi ehhez saját közönségét hívja segítségül: ők szabadjegy megvásárlásával juttathatnak mozizáshoz másokat, ami azt jelenti, hogy a moziban (és az online jegyvásárlási felületeiken) úgynevezett szabadjegyeket is lehet vásárolni, amiket a pénztár melletti dobozba kell majd bedobni. A Cirko-Gejzír mozi minden két bedobott jegy után plusz egy ajándék jegyet tesz a többi mellé. Az így összegyűlt szabadjegyeket minden hónap végén más-más, a társadalom és a közösség szempontjából fontos munkát végző szervezet dolgozóinak ajánlják fel, például tűzoltóknak, könyvtárosoknak, vagy egészségügyi dolgozóknak. Az első hónapban összegyűlt szabadjegyekkel most majd a Belvárosi Tűzőrség munkatársai mozizhatnak a Cirkóban. 

A szabadjegyet vásároló, nagyvonalú jegyváltókat cirkós origami madárral jutalmazzák.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta