#VILÁGOM

A karlsruhe-i közterületeseknek nem jön be a modern művészet

2015. június 24., szerda 14:13

Erwin Wurm osztrák művész többek közt humoros járműszobrainak köszönhetően is vált ismertté, nem meglepő tehát, hogy most is egy eltorzított autós valóságot csempészett a németországi Karlsruhe lakóinak hétköznapjaiba. Többek között a Thisiscolossal.com adott hírt a kreatívan parkoló, piros Mercedes-Benz ételszállító kisteherautóról, ami hátsó kerekeivel egy épület földszinti ablakainak magasságában állt meg, míg az eleje hagyományos módon, két kerékkel áll a földön.

Nem tudni, része-e az alkotásnak, vagy valóban a közterületesek nem díjazták Wurm parkolási szokásait, de a fotók szerint a mű egy túlbuzgó parkolóellenőr már jól meg is büntette a renitenskedő járművet, bár ez lehet csak egy (nem túl sikerült) vicc.

A művész amúgy nem először játszik a formákkal, radikális és kíméletlen aktjaival komolyan sokkolta a közvéleményt, amikor pár éve saját maga és kollégái öregedéséről mutatta be festményeit a bécsi Albertinában. 

bent-truck-parking-ticket-germany-Erwin-Wurm-62
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta