#VILÁGOM

Megkezdődött a kortárs művészek legizgibb négy napja

2015. június 19., péntek 21:07

Június 18-án nyílt meg az Art Basel, az évente megrendezésre kerülő modern és kortárs műalkotásokat bemutató rendezvény, a kortárs művészek elsődleges platformja. A svájci Bázel városában ilyenkor művészek, galériák vonulnak fel a nemzetközi gyűjtők, kurátorok és múzeum igazgatók hada előtt, hogy olyan alkotásokat mutassanak be, amilyenek például ezek itt: 

A  hetvenes évek óta létező rendezvénynek egyébként - a nevével ellentétben - nem feltétlenül Bázel a helyszíne, Hong Kong és Miami Beach is rendszeresen otthont ad az eseménynek. A négynapos rendezvénynek két VIP napja is akadt, ahol ilyen klassz tárgyakat nézegethetett a nép: 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta