#VILÁGOM

Wes Anderson karakterei legófigurákként is felismerhetőek

2015. május 24., vasárnap 15:04

Kéne?

  • 29
    Kéne
  • 4
    Nem kéne
  • 5
    Akkor kéne, ha igazi lenne

Matt Chase grafikus az értelmi szerzője annak a sorozatnak, ami összehoz két különböző területet: a filmművészetet (egész pontosan Wes Anderson filmjeit) és a Legót, számol be róa a Fubizz. Most a San Francisco-i Spoke Art galéria évenkénti "Bad Dads" (Rossz apák) kiállítására tervezett olyan posztereket, amik a rendező filmjeinek híres karaktereit ábrázolják legófigurákként. A poszterékért 10 dolláros (2700 forint) áron lehet hozzájutni a galéria webshopjában

Ha ön még ennél is eltökéltebb Wes Anderson rajongó, akkor viszont Milánóban van a helye, ahol a rendező saját ötleteiből rendezett be egy egész bárt, ugyan mi szívesebben neveznénk kávéháznak. Anderson a Bar Luce elnevezésű hely honlapján azt mondja, olyan helyet akart teremteni, ami forgatási helyszínnek is megfelel, és ahol akár egy egész film forgatókönyvét is meg lehet írni. És tényleg, a hely kényelmes és andersonos flippereken lehet játszani, ami szuperkúl. Még a menyasszonyt is lecserélném erre

Poster-12x18 800
Fotó: chasematt.com

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta