#VILÁGOM

Nick Cave hányózacskókra írta új regényét

2015. március 24., kedd 10:22

Nick Cave a filmje után most egy  új könyvvel jelentkezik, amit a zenekara, a Nick Cave & The Bad Seeds 2014-es turnéja közben írt. A 22 állomásos Észak-Amerikai turné alatt többnyire a repülőn szállta meg Cave-et az ihlet, és a jelek szerint nem az a laptopon dolgozós típus, mert állítása szerint a gépeken található hányózacskókra kezdte el felírni a gondolatait. Aztán folytatta az egészet, így a The Sick Bag Song (igen, ez a címe is: Hányózacskó-dal) kézirata egy rakás hányószacskóból áll. 

A sztorit javarészt azok a városok ihlették, ahol zenekarával járt, a kiadó pedig a regényt líra, próza, naplóbejegyzések és dalszövegek elegyeként jellemezte. Április 8-tól lesz kapható a könyv, amiből rendelhet limitált kiadást is. Nem olcsó (nagyjából 310 ezer forint), ám összesen 220 darab készült így, és persze mindegyikben található egy hányózacskó, amit maga Nick Cave firkálgatott össze és alá is írta. A limitált kiadáshoz jár egy dupla bakelit is, amin Nick Cave olvassa fel a regényét, és persze maga a könyv, díszdobozban. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta