#VILÁGOM

Mit csinál ezentúl vasárnaponként?

2015. március 15., vasárnap 09:03

Március 15-én a nemzeti ünnep miatt, ezt követően azonban párt atyuska ötlete nyomán már nem nyithatnak ki az üzletek vasárnap, szóval sokaknak hirtelen nagyon sok ideje felszabadul. Ha nem meccsre vagy misére járna bevásárlás helyett, és mondjuk épp kirándulni se jó az idő, kiváló alkalom lehet ez behozni sorozatnézési lemaradását. A Nielsen infógrafikája nemcsak ötletadásként jópofa, de hasznos is: megmutatja azt is, hogy mennyi időbe telne, ha egyhuzamban végignézné ("szaknyelven" ledarálná) az adott sorozatot. Ha csak a vasárnapot szánná rá, akkor a Sherlock lesz a nyerő – a mindössze 3 évaddal 14 óra alatt végezhet is, de a 24 órába belefér még a Különcök és stréberek (Freaks and Geeks) és a Kártyavár (House of Cards) is.

Ha az egész hétvégét rá tudja szánni, a legtöbb sorozatra elég kicsit több vagy kevesebb mint két nap, így például a Walking Dead, a Totál szívás, vagy a Mad Men - Reklámőrültek mind alkalmasak egy amúgy eseménytelen hétvége elütésére, feltéve, hogy még időben észbe kap. 

Az Így jártam anyátokkal a kicsit több mint három napjával már pont alkalmas egy hosszú hétvége lefedésére, ha viszont egy egész hét szabija van, de pont beköszönt a világvége időjárás, akkor nyugodtan álljon/üljön/feküdjön neki a 24-nek, ugyanis 6 nap kell, mire a végére érhet. Figyelem: a fenti számokat valóban komolyan kell vennie, ugyanis nincs bennük az alvás, a fürdés és az egyéb elfoglaltságok ideje sem.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta