#VILÁGOM

Egyetlen ceruzával önből is művész lehet

2015. február 20., péntek 19:20

Szeretne részesévé válni egy nemzetközi közösségi együttműködéssel összedobott művészeti alkotásnak? Mindössze egy ceruzára lesz szüksége hozzá!

"Izgatottan jelentem be, hogy a Booooooom.com következő nyílt együttműködésű művészeti projektjét a vancouveri Tangible Interactionnel közösen készíti el, a végeredmény pedig egy Spanyolországban felállított installáció lesz" – írja az általa vezetett művészeti- és dizájnportálon Jeff Hamada. "Márciusban Barcelonába utazok egy kreatív konferenciára, ahol egy szobrot szeretnék építeni – méghozzá az önök segítségével. Ez egy mindenkinek szóló felhívás, a Booooom.com olvasóinak és a világ összes emberének egyaránt!" – tette hozzá.

Mi ez az egész?

Ha ön is beszállna, csupán egyetlen ceruzára lesz szüksége, amelyen szerepel az ön neve és városa, illetve egy fotóra önről, a ceruzájával, és hogy mindezt postázza az alkotónak. A beérkezett ceruzákhoz Hamadáék 3D nyomtatással háromféle csatlakozót gyártanak, amelyek segítségével a barcelonai galériában bárki felépíthet egy absztrakt szobrot a beérkezett cerkákból. Az elképzelés szerint a projekt célja, hogy a látogatók dönthessék el, hogy milyen alakzatot szeretnének – ezt segítik a kis csatlakozók is, amelyeket úgy terveztek meg, hogy szinte bárhogyan összeilleszthet vele két ceruzát. A cél az, hogy világszerte összekössék az embereket – mégpedig a legegyszerűbb művészeti eszköz segítségével. A lenti videón egyébként megnézheti, hogyan is fest a dolog a valóságban!

Booooooom + Tangible Interaction x IAM Weekend: LINE SEGMENTS from Jeff Hamada on Vimeo.

Az egyhetes tartkózkodás után az "építményt" lebontják és a ceruzákat pedig egy barcelonai művészettel kapcsolatos programnak ajánlják fel. Ha érdeklik önt a nevezéssel kapcsolatos részletek, ide kattintva megnézheti őket.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta