#VILÁGOM

34000 magyar romantikázik a mozikban

2015. február 14., szombat 22:08

Vannak, akik filmnézéssel ünneplik a Valentin-napot, vagy nem ünneplik, csak annyira unják magukat, hogy inkább elmennek és megnéznek valamit Bálinttól teljesen függetlenül. A Cinema City gyűjtéséből kiderül, tavaly 34499 magyar gondolta úgy, a legjobb a péntek estét a hálózat valamelyik termében tölteni.

50ShadesKiss-1421185528.gif

Az elmúlt évek legnézettebb filmje az ünnep alkalából a Fogadom volt, majd jött a tragikus - de legalább nálunk forgatott - Die Hard 5, ezt követte a Megdönteni Hajnal Tímeát, idén pedig nem árulunk el nagy titkot, ha mindenki azt jósolja, a soft pornónak is gyenge A szürke ötven árnyalata lesz a mozik sztárja. 

Nem fogják elhinni, de tavaly 9 pasas kérte meg kedvese kezét valamelyik mozi vörös szőnyegén, de ami véleményünk szerint ennél is sokkolóbb, hogy 8 friss házas esküvői fotózását is a Cinema City-ben szervezte.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta