#VILÁGOM

Legyen kukkoló a Szürke ötven árnyalatában!

2015. február 10., kedd 21:28

Már nem kell sokat várniuk azoknak, akiket beszippantott a E.L. James hatásvadász mamipornó bestsellerének, A szürke ötven árnyalatának hangulata, mivel február 12-én a hazai mozikban is bemutatják a könyv adaptációját Dakota Johnson, valamint az északír színész, Jamie Dornan főszereplésével – írja a today.com. Legyen irodalmilag bármilyen borzalmas az erotikus regénytrilógia, óriási sikernek bizonyult, szerzője pedig egy csapásra a legjobban kereső írók közé avanzsált.

2D274907754620-apt1.blocks desktop large
Fotó: christiangreysapartment.com

Az Universal Pictures a modern technológia vívmányait kihasználva létrehozott egy olyan internetes portált, amelynek segítségével a rajongók két héttel a premier előtt bepillantást nyerhetnek a főszereplő, Christian Grey seattle-i luxus penthouse lakásába. A program lehetővé teszi, hogy a liftben elénk tartott titoktartási nyilatkozat elfogadása után egy virtuális sétát tegyünk a főszereplő puccos lakásában, szemügyre vegyük designer tárgyait, bútorait vagy a konyhában belepillantsunk titkos receptjeibe és megismerhessük kedvenc borait (ezek a Pouilly Fumé, Vintage Brut Rose és Sancerre amúgy).

A részletgazdag kidolgozásnak köszönhetően azt is megtudhatjuk, hogy Christian Grey három naponta cseréli a virágcsokrot a vázában, de sajnos azoknak a rajongóknak csalódást okoznak a készítők, akik a főszereplő hálószobájába is beszerettek volna lesni. A háló, a fürdőszoba valamint a hírhedt „Vörös szoba” sajnos zárva vannak a virtuális apartmanban, ezeknek a helyiségeknek a megismerésére  Valentin nap környékéig várni kell. Ide kattintva kutakodhat a képzelt karakter személyes szférájában.

2D274907754618-living-room.blocks desktop large
Fotó: christiangreysapartment.com

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta