#VILÁGOM

Bowie, Gainsbourg, az Abba és Madonna együtt a világ legnagyobb szupergrupjában

2014. október 29., szerda 15:42

Újabb ékes bizonyítékot találtuk arra, hogy mi mindenre lehet jó, ha egy előadóművésznek haverjai vannak művészeti iskolákon. A videóklip – amit az izraeli beatboxos Roy Kafrinak készített Vania Heyman, a jeruzsálemi Bezalel Képzőművészeti Egyetem másodéves hallgatója  – híres bakelitlemez borítókat kelt életre, így az hagyján, hogy az is végighallgatja a számot, akinek amúgy esze ágába se jutna, de még jól is szórakozik a klipjén, hiszen Madonna, David Bowie vagy Prince ismerős fotói énekelnek neki közben.

Heymann Kafri Acowpella Beatbox című (a linken teljes egészében meghallgatható) 2011-es albumára készített klipet a Mayokero című számhoz, és nem kérdés, hogy a hatvanastól a kilencvenes évekig felvonuló lemezborítók előadóművészeinek viszontlátásának mindenki csak örül. Ha másért nem, hát azért, mert ezek a bakelitek tényleg ott voltak sokunk polcain, és jó látni, ahogy most életre kelnek - még ha csak azért is, hogy (a klip története szerint) utoljára jussanak szóhoz.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta