#VILÁGOM

Keresse az igazit szexpartin, vagy vonuljon a Tilossal a Pride-on!

2014. július 3., csütörtök 15:35

Július 3. Csütörtök

Még nem találta meg az igazit? Sebaj, ma megtörténhet a csoda, hiszen "nyár van, rövidek és feszesek a szoknyák és a nacik, kicsik a pólók (ha egyáltalán vannak), sok a fürdőruha, a vizes test, és úgy egyáltalán, szex van a levegőben is" - ezt nem mi mondjuk, hanem a Sex and Schluss im Hotel című parti szervezői, akik az Urimuriba várnak mindenkit, akik a csütörtöki bulit a szex jegyében rendezik.  "Ha ti is szeretitek, gyertek, legyetek merészek, és nem mellesleg... ismerkedjetek! Ha meg nem szeretitek, az a ti hibátok" - ennél jobban aligha lehetne összefoglalni...

10511159 501032976694770 4021878795310845063 n urimuri.png
Fotó: Facebook / URIMURI

Július 4. Péntek

Bódis Barnabásnak kiállítása nyílik meg ma este a Galéria X-ben a Ráday utcában. Az Agne című tárlatot Gaál József képzőművész nyitja meg, de nem maradnak az oda látogatók zene nélkül se, hiszen Márta Be trombitálása adja majd meg a kezdő löketet a péntek estéhez, ha valamiért a fővárosban töltené a munkahét utolsó napját. De nem ez ám az egyetlen kiállításmegnyitó a héten, hiszen Szarka Fedor Guido is a mai napot válaszotta, hogy bemutassa Torony címre keresztelt tárlatát a Müsziben.  

Július 5. Szombat

Jó, hát ma Pride van, meg minden, mindjárt beszélünk arról is, de először szólunk, hogy a Bin-Jip lép fel ma az A38-on, ahova egy futóverseny miatt tök kalandos a lejutás, szóval, hajrá. A Bin Jip mellesleg Harcsa Veronika, Andrew J és Gyémánt Bálint táncos, elszállt, elektronikus, triphopos világot hozó zenekara, így igazi rajongóknak érdemes lehet akár beúszni is, ha...

De a lényeg mégiscsak a Budapest Pride, ami már délután háromtól garantálja a szórakozást azoknak, akik nem vidéki esküvőn vesznek részt ezen a napon. Amióta a Szily megírta, hogy ​A magyar Tumblr is ott lesz a Pride-on, külön örülhetnek azok is, akik kisebbségként vonulnának a kisebbség közt, éljen a sokszínűség! Ha ön azt se tudja, mi az a Tumblr, akkor sincs nagy baj, a rádióról már csak hallott, akkor vonulhat a Tilos Rádiósokkal is, akik háromkor a Kossuth téren várják a hozzájuk csatlakozókat. Ígérnek csillámos teherautót és Tilos DJ-ket, majd "Végigvonulunk a Ligeti piknikig. Szívjuk a szabad levegőt. Magyarország legyen olyan hely, ahol mindenki nyugodtan azt szerethet, akit csak akar! És mindenki olyan bőrt választhat magának, amiben jól érzi magát. Gyertek! Fontos. Add tovább!" - rajtunk ne múljon.

Persze, a Pride-on résztvenni nem kötelező, úgyhogy annak, aki másra vágyik, ott a Gál Domonkos Jazz Quartet a Pótkulcsban, vagy a Pétanqueboy parti a VaLyoParton. "Az estét hét körül kezdjük Blatti warmupjával, aztán szép lassan pakolgatjuk a mezítláb alá valót hajnalig Martin Audio-s melegséggel. Ha valaki így összerakta a körülményeket fejben akkor reméljük, hogy ennél többet nem is kell mondani a buliról." 

Július 6. Vasárnap

Ha csak egy pillanatra tudunk kiszakadni a fővárosból, akkor legalább ma menjünk a Volt Fesztiválra, hiszen ma lép fel az Arctic Monkeys. Elvileg kilenckor kezdenek, így aztán akkor is érdemes nekiindulni Sopronnak, ha délelőtt még valahol teljesen máshol kirándultunk. Hajrá!

Július 7. Hétfő

Eh, hát nem ma lesz a Pet Shop Boys koncert? De. Aki az ő idejükben volt fiatal, az tuti, hogy akkor is szeret legalább egy számot a zenekartól, ha amúgy ki nem állhatta őket, vagy ha tizenévesen kellett szembesüljön azzal, hogy az együttes neve egyáltalán nem abból jön, hogy szeretik a kisállatokat. Ráadásul a Budapest Parkban lépnek fel, nehéz ott nem jó hangulatú koncertet adni. Hátha!

Július 8. Kedd

És ha kedd, még akkor is zene, ezért nyár a nyár. Ma este a Budapest Bár ad nagyszabású koncertet a Budapest Parkban (olyan jó, hogy mindenben benne van Budapest, írjál cikket ebből szóismétlés és nyakatekert körülírás nélkül, mi?). A mai alkalom azért kivételes, mert a Magna Cum Laudés Mező Misi is csatlakozik a formációhoz, ha másért azért, hogy megmutassa, neki hogyan áll ez a stílus.

Július 9. Szerda

Ki mondja, hogy ennyi zene után szerdán már nem lehet partizni? Senki, helyes. Mert akkor eláruljuk, hogy ma Deap Vally és Wattican Punk Ballet koncert lesz a Gozsdu Manó Klubban, ha bírja szuflával (és miért ne bírná, hiszen NYÁR van), akkor okvetlen nézzen le akkor is, ha fogalma sincs, kik ezek a zenekarok. De ha például itt alább meghallgatja, akkor lesz.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta