#VILÁGOM

Íme, az ezerarcú nő

2014. április 14., hétfő 15:17

Valószínűleg a Halloween és a farsang a kedvenc időszaka annak a San Franciscó-i sminkmesternek, aki valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva már több, mint egy éve minden egyes áldott nap kitalál magának valami teljesen új karaktert, ami elsősorban aznapi sminkjében nyilvánul meg a leglátványosabban.

A megszállottnak (és időmilliomosnak) tűnő, Hannah Concannon nemcsak magának szerez örömet a végeredménnyel, le is fotózza azt, hogy az általa létrehozott és szerkesztett rajongói oldalon illetve az Instagramon bárki gyönyörködhessen és inspirálódhasson műveiben – írja a bolditalic.com.

„Ne legyél sminkfüggő. Senkinek nincs szüksége sminkre” – intette óvatosságra Concannont az anyja gyerekkorában, amivel a jelek szerint csak olajat öntött a tűzre lánya lázadó lelkében. Így nemcsak, hogy sminkes lett belőle, de még be is iratkozott a London College of Fashion sminkmester szakára, ahol a legjobbaktól tanulta meg a szakma csínját-bínját, és aminek köszönhetően jelenleg több ezer árnyalatot és trükköt ismer az arcfestésben.

"Ha esetleg ihletre lenne szükségem, csak annyit teszek, hogy elmegyek otthonról" – mondja a magát művésznek tituláló arcfestő, aki leggyakrabban egy „Convent” néven futó kreatív kolostorba vonul inspirációért. Concannon szerint ugyanis ez a hippik által alapított ház és közösség rengeteget segített neki abban, hogy a következő szintre lépjen művészetében. A galériára kattintva ön is megcsodálhatja a Lady Gagára emlékeztető sminkes elborult és kreatív munkáit.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta