#VILÁGOM

Ilyen lesz a Legó Simpson család

2014. január 18., szombat 09:22

2013 augusztusában még csak pedzegették a dolgot, de január elején végre hivatalosan is bejelentették: igen, februárban végre jön a Simpson családos legókészlet!

"Nagyon örülünk, hogy együttműködhetünk a Foxszal a Simpson család 25 éves évfordulóján. Biztosak vagyunk benne, hogy a rajongóinknak nagyon bejön majd, hogy összerakhatják a a család házát!" - mondta Jill Wilfert, a Legó-csoport egyik vezérigazgatója. 

Az első fotókon és videókban Simpsonék szétnyitható háza látható: minden szoba rendesen be van rendezve, a garázsba egy autó is beállítható, és természetesen járnak hozzá figurák is, család tagjain kívül a szomszéddal, Ned Flandersszel kiegészítve.

Májusban érkezik egy olyan szett is, amiben 16 Simpson családos figura kapható majd. A reklámhadjárat része lesz majd, hogy - szintén májusban - jön egy olyan Simpson-epizód is, amiben minden úgy nézi ki, mintha legóból rakták volna ki.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta