#VILÁGOM

Kulka Jánost ellepte a vér

2013. július 24., szerda 17:14

Nemsokára ítélet születik a romagyilkosságok ügyében, ma beszéltek a vádlottak az utolsó szó jogán. A gyanúsítottakat, K. Árpádot, K. Istvánt, P. Zsoltot és Cs. Istvánt 2009 augusztusában fogták el, és azzal vádolják őket, hogy 2008-2009-ben megöltek hat embert, köztük egy kisfiút, és többet megsebesítettek.

Az alábbi filmeket a társadalmi ügyekkel foglalkozó X Kommunikációs Központ készítette ebből az alkalomból. Az alig másfél perces kisfilmeken Kulka János, Fullajtár Andrea, Gryllus Dorka és Nagy Zsolt monológ formájában beszélnek arról, ami történt.

Több vádlott nem élt az utolsó szó jogával a mai tárgyaláson, P.Zsolt ártatlannak vallotta magát, Cs.István pedig azt mondta, hogy bűnös, de nem bűnöző.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta