#VILÁGOM

Kulka Jánost ellepte a vér

2013. július 24., szerda 17:14

Nemsokára ítélet születik a romagyilkosságok ügyében, ma beszéltek a vádlottak az utolsó szó jogán. A gyanúsítottakat, K. Árpádot, K. Istvánt, P. Zsoltot és Cs. Istvánt 2009 augusztusában fogták el, és azzal vádolják őket, hogy 2008-2009-ben megöltek hat embert, köztük egy kisfiút, és többet megsebesítettek.

Az alábbi filmeket a társadalmi ügyekkel foglalkozó X Kommunikációs Központ készítette ebből az alkalomból. Az alig másfél perces kisfilmeken Kulka János, Fullajtár Andrea, Gryllus Dorka és Nagy Zsolt monológ formájában beszélnek arról, ami történt.

Több vádlott nem élt az utolsó szó jogával a mai tárgyaláson, P.Zsolt ártatlannak vallotta magát, Cs.István pedig azt mondta, hogy bűnös, de nem bűnöző.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta