#VILÁGOM

Már könyveket is vehet a magyar a guglin

2013. július 18., csütörtök 23:09

Mostantól könyveket is lehet vásárolni a magyar Google Play áruházban minden kütyüre, azaz okostelefonokra, tabletekre és asztali számítógépekre egyaránt. A megvásárolt könyveket aztán bármikor, internetkapcsolat nélkül is olvashatjuk, és könnyen megtalálhatjuk őket, ha bejelentkezünk a fiókunkba. Jelenleg csak a nemzetközi könyvkínálat érhető el, úgyhogy minden eredeti nyelven olvasható (leginkább mégis angolul), de "a Google reméli, hogy hamarosan magyar kiadók is csatlakozni tudnak."

A legkeresettebbek között most megtalálja például a Nagy Gatsbyt, vagy az Éhezők viadala trilógiát. De ha csak hasraütésszerűen keresgél, akkor is jó dolgok bukkannak elő: itt van például a Nullánál is kevesebb Bret Easton Ellistől, a Huszonkettes csapdája Joseph Hellertől, és a Karamazov testvérek Dosztojevszkijtől: szóval a dolog nemhogy működik, de nem is gagyival gurítanak.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta