#VILÁGOM

Megfordul az idő a Maladypében

2012. október 30., kedd 12:50 |

Orosz István Kossuth-díjas grafikusművész közreműködésével animációsfilm-rendező képzőművészeti előadássorozat indul a Maladype Bázison. Az első előadását a grafikus 2012. október 30-án, kedden, hatkor tartja a Maladype Színház bázisán (VIII-ker. Mikszáth tér 2, első emelet).

A Szem/Fény/Vesztés (képzőművészet – animáció – rejtelem) elnevezésű programsorozat ezentúl minden hónap utolsó keddjén lesz. Az álló- és mozgóképekkel kísért képzőművészeti sorozat meghívott előadók társaságában, a nézők aktív bevonásával alkalmanként egy-egy olyan szokatlan kultúrtörténeti témát vet fel, amely mögött különös titkok sejthetőek/rejlenek. Szó lesz a megforduló időről és az anamorfózisokról, a melankóliáról és a 34-es számról, hazugságokról és M. C. Escherről, egy francia kastély pincéjéről és félbevágott képekről, a perspektívákról és bolsevik sakkpartikról – ígérik a szervezők. Jegyek 1500 és 1800 forintért kaphatók.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta